Akcija!

Trevor James 5x Piccolo flauta

Na zalihama

Garancija dve godine Originalna cena je bila: 71,988.00 RSD.Trenutna cena je: 59,990.00 RSD.

Trevor James 5x pikolo flauta je instrument namenjen sviračima koji se tek upoznaju sa sviranjem ovog instrumenta, kao i muzičarima kojima je potreban instrument otporan na gotovo sve temperaturne uslove. Trevor James 5X pikolo flautu odlikuju lako sviranje, dobra intonacija i širok dinamički spektar.

  • Glava i telo 5X pikolo flaute su sačinjeni od komponzitnih materijala, dok su klapne posrebrene. Kompozitni materijal se sastoji od dve ili više čvrsto spojenih komponenti sa različitim fizičkim i hemijskim svojstvima. Spajanjem različitih materijala dobija se funkcionalan materijal, specijalizovan da postaje jači, efikasniji, izdržljiviji i otporniji na razne zahtevane uslove. Trevor James 5X ima offset G postavku klapni kao i E mehanizam.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača
Pogledajte kompletnu ponudu Trevor James flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: 5XPICCOLO Kategorija: Oznaka:
Trevor James flaute
  • Pikolo flauta od kompozitnog materijala
  • Posrebren mehanizam
  • E mehanika
  • Aksesoar: kutija, futrola, krpica za spoljašnje čišćenje,štapić za čišćenje

Brand

Trevor James

Trevor James je kompanija nastala krajem sedamdesetih godina u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. U samom startu, kompanija je počela sa izradom limenih duvačkih instrumenata za učeničke i studentske namene. Tokom godina su usavršavali i proširivali svoju proizvodnju tako da su Trevor James instrumenti danas poznati i priznati i među profesinalnim sviračima. U svojoj proizvodnji kombinuju tradicinalni način izrade instrumenata sa modernim tehnologijama i sirovinama koje su lako nabavljive. Ove flaute pre svega krasi pouzdanost, pristupačna cena i tonska raznovrsnost. Pored evropskog tržišta gde su ove flaute prisutne već decenijama, u Srbiji se sviraju u gotovo svim nižim muzičkim školama u varijantama sa sistemim zatvorenih i otvorenih klapni. 3005EW 5X 3005EW flauta sa zatvorenim klapnama je model koji je standard u svim nižim muzičkim školama.
Trevor James flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0