Akcija!

Pearl PFP165E piccolo flauta

Garancija dve godine Original price was: 226,320.00 RSD.Current price is: 188,600.00 RSD.

Pearl PFP-165E je pikolo flauta sa glavom od Grenadila drveta i telom od Grenadita.

  • Pearl Grenadit je kompozitni materijal koji garantuje izuzetan ton, intonaciju, artikulaciju, kao i dobar osećaj u samim rukama i sigurnost u sviranju. Grenadila je egzotično drvo koje je najotpornije na temperaturne šokove i pucanje, te se zato najčešće koristi za izradu pikolo flauta, klarineta i oboa. Pearl PFP-165 pikolo flautu sviraju napredniji svirači i profesionalni pikolisti. Kombinacija Grenadile i Grenadita daje fenomenalan ton, preciznu intonaciju i artikulaciju, kao i veliku otpornost i izdržljivost instrumentu.

Za više informacija posetite posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Šifra proizvoda: PFP165E Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
  • Poluprofesionalni i profesionalni instrument
  • Glava od Grenadila drveta
  • Telo od Grenadita
  • High Wave usnik
  • Posrebren mehanizam
  • E mehanika
  • Omnipads – kožice otporne na vlagu
  • Aksesoar: kutija, futrola, krpica za unutrašnje čišćenje, štapić za čišćenje i mast za plutu

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0