Politika privatnosti – zaštita podataka

Music Media Centar d.o.o. zna da Vas kao korisnika interesuje kako se Vaše informacije koje prikupljamo koriste i opravdaćemo Vaše poverenje čineći ovo pažljivo i razumno.
Ovo obaveštenje opisuje našu Politiku zaštite privatnosti podataka.

Molimo Vas da odvojite trenutak da se upoznate sa našom Politikom zaštite privatnosti podataka i javite nam ako imate bilo kakvih pitanja.
Posetom www.musiccentar.com prihvatate uslove Politike zaštite privatnosti.

1) Sve informacije koje unesete na naš Web site ili ih dostavite na bilo koji drugi način, prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.

2) Informacije koje nam obezbeđujete koristimo kako bi odgovorili na Vaše zahteve, za prilagođavanje buduće kupovine za Vas, unapređenje naše on-line prodavnice i komunikacije sa Vama.

3) Lične podatke koje prikupljamo, omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o najnovijim proizvodima, akcijama i predstojećim događajima. Lične informacije takođe koristimo kako bi nam pomogle u razvijanju i poboljšanju naših proizvoda, usluga, sadržaja i oglašavanja.

4) Povremeno možemo koristiti Vaše lične podatke za slanje važnih obaveštenja kao što su informacije o kupovini, predstojećim događajima, promenama naših uslova korišćenja i politike poslovanja.

5) Lične podatke takođe možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA:

Music Media Centar d.o.o. preuzima mere predostrožnosti – uključujući administrativne, tehničke i fizičke mere – da zašiti Vaše lične podatke od gubitka, krađe i zloupotrebe, kao i od neovlašćenog pristupa, otkrivanja i menjanja.
Music Media Centar d.o.o. može ažurirati Politiku zaštite privatnosti podataka s vremena na vreme, što će biti objavljeno na našem sajtu blagovremeno.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI:
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

 Ако imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi naše Politike zaštite privatnosti podataka i obradi podataka, molimo Vas da nas kontaktirate.

Korpa0
Korpa je prazna
0