Akcija!

Pearl PFP105E piccolo flauta

Na zalihama

Garancija dve godine Original price was: 151,056.00 RSD.Current price is: 147,900.00 RSD.

Pearl PFP-105E je pikolo flauta od Grenadita i predstavlja vrhunac istraživanja Pearl majstora kada je u pitanju najizdržljiviji materijal koji istovremeno pruža ton koji je najbliži tonu na drvenom instrumentu.

  • Pearl Grenadit je kompozitni materijal koji garantuje izuzetan ton, intonaciju, artikulaciju, kao i dobar osećaj u samim rukama i sigurnost u sviranju. Pearl PFP-105 pikolo flautu sviraju početnici, poluprofesionalci i profesionalci.  Ova pikolo flauta predstavlja pravi izbor za sve svirače kojima je potreban instrument koji je kvalitetan i istovremeno otporan na sve vremenske uslove, poput temperature ili vlažnosti vazduha.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: PFP105E Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
  • Instrument otporan na sve vremenske uslove
  • Glava i telo od Grenadita
  • High Wave usnik
  • Posrebren mehanizam
  • E mehanika
  • Aksesoar: kutija, futrola, krpica za unutrašnje čišćenje,štapić za čišćenje i mast za plutu

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0