Miyazawa PB-403-REH flauta

Nema na zalihama

Garancija dve godine698,771.00 RSD

Miyazawa PB-403-REH flauta je srebrna flauta ručne izrade sa posrebrenim mehanizmom. Zahvaljujući dugogodišnjem istraživanju na polju materijala, Miyazawa brend se danas ponosi instrumentima koje krase širok dinamički opseg i velika paleta tonskih boja što za svakog flautistu predstavlja izazov i nepresušni izvor istraživanja samog instrumenta. Miyazawa 403 je srebrna flauta sa posrebrenim mehanizmom, otvorenim klapnama, Offset G postavkom mehanizma, E mehanikom i H nogom. Model 403 je flauta sa nalemljenim kaminima na tonskim rupama (soldered tone holes). Nalemljeni kamini na tonskim rupama daju još stabilniji, bogatiji i veći ton.

  • Miyazawa flaute imaju jedinstveni Brögger System™ koji omogućava precizna i vrlo fina podešavanja u mehanizmu, balansira tenziju između federa i svake klapne pojedinačno, te time omogućava svakom sviraču veliku udobnost u sviranju.

Pogledajte i ostatak naše ponude Miyazawa flauta

 

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: PB403REH Kategorije: , Oznake: , ,
  • Srebrna (.925) flauta
  • Mehanizam posrebren
  • Nalemljeni kamini na tonskim rupama (soldered tone holes)
  • Otvorene klapne
  • Offset G postavka mehanizma
  • E mehanika
  • H noga
  • Parcijalni Brögger System™
  • Aksesoar: kutija i futrola za flautu, krpice za unutrašnje i spoljašnje čišćenje, štap za čišćenje, čepići za klapne

Posetite sajt proizvođača

Pogledajte i ostatak naše ponude Miyazawa flauta

Brand

Miyazawa

Masashi Miyazawa je 1969. godine osnovao proizvodnju Miyazawa flauta sa idejom da napravi instrument koji će odgovarati njegovim potrebama i zahtevima. Zahvaljujući iskustvu u proizvodnji flauta, Masaši Mijazava (Masahi Miyazawa) je veoma uspešno spojio tradicionalno majstorstvo sa savremenim tehnologijama i taj princip se i danas primenjuje. Ogromna posvećenost poštovanju tradicije i razvijanju novih tehnologija u proizvodnji donela je instrument koji je nadmašio očekivanja samog Masašija Mijazave. Sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, Masaši Mijazava je uz saradnju američkog proizvođača flauta P.L Vesta (P.L.West) razvio flautu koja odgovara potrebama flautista iz Severne Amerike. Zajedničkim radom i vrlo temeljnim analizama dvojice vrhunskih majstora, došlo je do neverovatnih inovacija poput potpuno novih legura, široke kolekcije glava flauta i čuvene Miyazawa skale. Javnost je 2005. godine upoznata sa Brojgerovim sistemom (Brögger System™). Sistem je koji je osmislio čuveni proizvođač flauta i inovator Johan Brojger (Johan Brögger). Ovaj jedinstveni sistem donosi izuzetno precizno podešavanje mehanike, balansira tenziju federa za svaku klapnu posebno što svakom flautisti donosi osećaj udobnosti i sigurnosti u sviranju. Miyazawa flaute odlikuju bogatstvo tonskih boja, širok dinamički opseg, veoma snažna projekcija tona i sve to je podržano predivno dizajniranom mehanikom i stabilnom intonacijom. Svaka Miyazawa flauta je fuzija tradicionalnih vrednosti i neverovatnih savremenih dostignuća.
Korpa0
Korpa je prazna
0