Miyazawa

Masashi Miyazawa je 1969. godine osnovao proizvodnju Miyazawa flauta sa idejom da napravi instrument koji će odgovarati njegovim potrebama i zahtevima. Zahvaljujući iskustvu u proizvodnji flauta, Masaši Mijazava (Masahi Miyazawa) je veoma uspešno spojio tradicionalno majstorstvo sa savremenim tehnologijama i taj princip se i danas primenjuje. Ogromna posvećenost poštovanju tradicije i razvijanju novih tehnologija u proizvodnji donela je instrument koji je nadmašio očekivanja samog Masašija Mijazave.

Sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, Masaši Mijazava je uz saradnju američkog proizvođača flauta P.L Vesta (P.L.West) razvio flautu koja odgovara potrebama flautista iz Severne Amerike. Zajedničkim radom i vrlo temeljnim analizama dvojice vrhunskih majstora, došlo je do neverovatnih inovacija poput potpuno novih legura, široke kolekcije glava flauta i čuvene Miyazawa skale.

Javnost je 2005. godine upoznata sa Brojgerovim sistemom (Brögger System™). Sistem je koji je osmislio čuveni proizvođač flauta i inovator Johan Brojger (Johan Brögger). Ovaj jedinstveni sistem donosi izuzetno precizno podešavanje mehanike, balansira tenziju federa za svaku klapnu posebno što svakom flautisti donosi osećaj udobnosti i sigurnosti u sviranju.

Miyazawa flaute odlikuju bogatstvo tonskih boja, širok dinamički opseg, veoma snažna projekcija tona i sve to je podržano predivno dizajniranom mehanikom i stabilnom intonacijom. Svaka Miyazawa flauta je fuzija tradicionalnih vrednosti i neverovatnih savremenih dostignuća.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Korpa0
Korpa je prazna
0