Akcija!

Pearl FA-244 čepovi za flautu

Na zalihama

350.00 RSD

Pearl FA-244 čepovi za flautu sa otvorenim klapnama. Služe da zaptivanje rupa na otvorenim klapnama i od flaute sa sistemom otvorenih klapni preve flautu sa zatvorenim klapnama, koji se u svakom momentu mogu jednostavno skinuti. Set sadrži pet čepova.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu pribora i opreme za flaute!

Na zalihama

Šifra proizvoda: ČEPOVIZAFLAUTU Kategorija: Oznaka:

Materijal: Silikon

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pearl FA-244 čepovi za flautu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

0
    0
    Korpa
    Korpa je prazna Vrati se u prodavnicu