Akcija!

Haynes Q2 OEB flauta

Na zalihama

Original price was: 771,720.00 RSD.Current price is: 643,100.00 RSD.

Haynes Q2 je model iz čuvene Haynes Q serije flauta. Koristeći najbolje materijale iz Sjedinjenih Američkih Država, zatim ogromno znanje majstora iz Haynes radionice u Pekingu i na kraju veštinu iskusnih majstora i dizajnera u Masačusetsu, Haynes tim je stvorio seriju flauta koja je prevazišla sva očekivanja.

  • Haynes Q serija je kreirana 2010. godine i od tada ne prestaje sa razvijanjem. Flaute iz Q serije imaju srebrnu glavu pod nazivom Classic Style Headjoint koja je nastala u Masačutetsu, sedištu Haynes flauta. Ova glava ima veliki, pun boja zvuk i motiviše svirače da šire svoju tonsku paletu i umetničke zahteve. Haynes Q2 flauta ima srebrnu glavu, telo i nogu, posrebreni mehanizam, otvorene klapne, Offset G postavku mehanizma, E mehaniku i H nogu. Haynes Q2 je flauta koja se preporučuje studentima, poluprofesionalcima, ali i profesionalcima zbog odličnih performansi koje su potrebne za napredan nivo sviranja.

Posetite sajt proizvođača
Pogledajte i ostatak naše ponude Haynes flauta

Na zalihama

Šifra proizvoda: Q2OEB Kategorije: , Oznaka:
Haynes flaute logo
  • Glava, telo i noga od sterling (.925) srebra
  • Mehanizam posrebren
  • Otvorene klapne
  • Offset G postavka mehanizma
  • E mehanika
  • H noga
  • Aksesoar: kutija i torba za flautu, krpice za unutrašnje i spoljašnje čiščenje flaute, štapić

Brand

Haynes

Haynes flaute su nastale u Bostonu, Masačusets – Sjedinjene Američke Države. Osnivač je William S. Haynes daleke 1888 godine, da bi danas postala jedna od vodećih kompanija za izradu flauta. W. S. Haynes je eksperimetisao sa različitim materijalima kao što su zlato i srebro da bi 1914 godine počeo sa serisjkom proizvodnjom svojih flauta. U početku su se flaute svirale u orkestima i jazz sastavima da bi dodavanjem platine bila dobitna kombinacija za okestarski instrument. Ove flaute su prvi instrumnti sa izvučenim rupama iz tela instrumenta. Do tada su kamini posebno lemljeni na rupe. Takođe, prvi instumenti sa mehanizmom koji nije sadržao šrafove za fino podešavanje klapni.
Haynes flaute logo
Korpa0
Korpa je prazna
0