Haynes Q1 OEB flauta

448,157.00 RSD

Haynes Q1 flauta je samo jedan od modela iz čuvene Haynes Q serije flauta.  Koristeći najbolje materijale iz Sjedinjenih Američkih Država, zatim ogromno znanje majstora iz Haynes radionice u Pekingu i na kraju veštinu iskusnih majstora i dizajnera u Masačusetsu, Haynes tim je stvorio seriju flauta koja je prevazišla sva očekivanja. Haynes Q serija je kreirana 2010. godine i od tada ne prestaje sa razvijanjem.

  • Flaute iz Q serije imaju srebrnu glavu pod nazivom Classic Style Headjoint koja je nastala u Masačutetsu, sedištu Haynes flauta. Ova glava ima veliki, pun boja zvuk i motiviše svirače da šire svoju tonsku paletu i umetničke zahteve. Haynes Q1 – OEC je flauta sa srebrnom glavom, posrebrnim telom, nogom i mehanizmom, E mehanikom, otvorenim klapnama, Offset G postavkom mehanizma i H nogom. Haynes Q1 predstavlja pravi izbor za naprednije svirače, poluprofesionalce i za sve ljubitelje flauta vrhunske izrade.

Posetite sajt proizvođača
Pogledajte i ostatak naše ponude Haynes flauta

Šifra proizvoda: Q1OEB Kategorije: , Oznaka:
Haynes flaute logo
  • Glava od sterling (.925) srebra
  • Telo, noga i mehanizam posrebreni
  • Otvorene klapne
  • E mehanika
  • Offset G postavka mehanizma
  • H noga
  • Aksesoar: kutija i torba za flautu, krpice za unutrašnje i spoljašnje čiščenje flaute, štapić

Brand

Haynes

Haynes flaute su nastale u Bostonu, Masačusets – Sjedinjene Američke Države. Osnivač je William S. Haynes daleke 1888 godine, da bi danas postala jedna od vodećih kompanija za izradu flauta. W. S. Haynes je eksperimetisao sa različitim materijalima kao što su zlato i srebro da bi 1914 godine počeo sa serisjkom proizvodnjom svojih flauta. U početku su se flaute svirale u orkestima i jazz sastavima da bi dodavanjem platine bila dobitna kombinacija za okestarski instrument. Ove flaute su prvi instrumnti sa izvučenim rupama iz tela instrumenta. Do tada su kamini posebno lemljeni na rupe. Takođe, prvi instumenti sa mehanizmom koji nije sadržao šrafove za fino podešavanje klapni.
Haynes flaute logo
Korpa0
Korpa je prazna
0