Testiramo Trevor James 5X pikolo flautu

Trevor James 5X piccolo flute
Šta su to kompozitni materijali?
Prema definiciji, kompozitni materijal se sastoji od dve ili više čvrsto spojenih komponenti sa različitim fizičkim i hemijskim svojstvima. Spajanjem različitih materijala dobija se funkcionalan materijal, specijalizovan da postaje jači, efikasniji, izdržljiviji i otporniji na razne zahtevane uslove.
Kompoziti mogu biti prirodni ili sintetički. Dakle, kompozitne pikolo flaute mogu biti u potpunosti sintetičke ili mogu biti kombinacija celuloze (drvena vlakna) i supstance lignin. Vlakna drveta daju snagu, dok je lignin matrica ili prirodni lepak koji ih vezuje i stabilizuje.

Svaki brend danas ima svoju formulu za instrumente od kompozitnog materijala. TJ 5X pikolo flauta je idealan instrument za sve koji počinju sa učenjem ovog instrumenta, učenike i studente, kao i za profesionalce kojima je potreban instrument koji je otporan na gotovo sve vremeneske uslove.

Testiramo za vas – Pearl Quantz 505RE

Trevor James Flaute – London – Ujedinjeno Kraljevstvo

Trevor James je kompanija nastala krajem sedamdesetih godina u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. U samom startu, kompanija je počela sa izradom limenih duvačkih instrumenata za učeničke i studentske namene. Tokom godina su usavršavali i proširivali svoju proizvodnju tako da su Trevor James instrumenti danas poznati i priznati i među profesinalnim sviračima. U svojoj proizvodnji kombinuju tradicinalni način izrade instrumenata sa modernim tehnologijama i sirovinama koje su lako nabavljive. Ove flaute pre svega krasi pouzdanost, pristupačna cena i tonska raznovrsnost.

Trevor James baner

Još malo o Trevor Jamesu

Pored evropskog tržišta gde su ove flaute prisutne već decenijama, u Srbiji se sviraju u gotovo svim nižim muzičkim školama u varijantama sa sistemim zatvorenih i otvorenih klapni. 3005EW 5X 3005EW flauta sa zatvorenim klapnama je model koji je standard u svim nižim muzičkim školama.

Korpa0
Korpa je prazna
0