Testiramo Haynes Amadeus flautu

Haynes Amadeus serija flauta je namenja sviračima početnicima. Amadeus serija flauta je građena sa istom posvećenošću i podjednakim kvalitetom, poput flauta iz Q serija. Haynes Amadeus flaute pružaju mladim sviračima mogućnost da u potpunosti ostvare svoj potencijal i uživaju u specifičnoj lepoti tona koju krase sve Haynes flaute.

Haynes Amadeus 500 CCEO je flauta namenjena za uzrast niže muzičke škole. Amadeus 500 CCEO je posrebrena flauta sa zatvorenim klapnama, Offset G postavkom mehanizma, E mehanikom i C nogom.

Testiramo Haynes Amadeus flautu

Haynes Flaute – Boston – Masačusets

Haynes flaute su nastale u Bostonu, Masačusets – Sjedinjene Američke Države. Osnivač je William S. Haynes daleke 1888 godine, da bi danas postala jedna od vodećih kompanija za izradu flauta. W. S. Haynes je eksperimetisao sa različitim materijalima kao što su zlato i srebro da bi 1914 godine počeo sa serisjkom proizvodnjom svojih flauta. U početku su se flaute svirale u orkestima i jazz sastavima da bi dodavanjem platine bila dobitna kombinacija za okestarski instrument.

Trevor James baner

Još malo o Haynes flautama

Ove flaute su prvi instrumnti sa izvučenim rupama iz tela instrumenta. Do tada su kamini posebno lemljeni na rupe. Takođe, prvi instumenti sa mehanizmom koji nije sadržao šrafove za fino podešavanje klapni

Korpa0
Korpa je prazna
0