Testiramo Flight FFL-202 flautu

Trevor James 5X piccolo flute
Šta su to kompozitni materijali?
Prema definiciji, kompozitni materijal se sastoji od dve ili više čvrsto spojenih komponenti sa različitim fizičkim i hemijskim svojstvima. Spajanjem različitih materijala dobija se funkcionalan materijal, specijalizovan da postaje jači, efikasniji, izdržljiviji i otporniji na razne zahtevane uslove.
Kompoziti mogu biti prirodni ili sintetički. Dakle, kompozitne pikolo flaute mogu biti u potpunosti sintetičke ili mogu biti kombinacija celuloze (drvena vlakna) i supstance lignin. Vlakna drveta daju snagu, dok je lignin matrica ili prirodni lepak koji ih vezuje i stabilizuje.

Svaki brend danas ima svoju formulu za instrumente od kompozitnog materijala. TJ 5X pikolo flauta je idealan instrument za sve koji počinju sa učenjem ovog instrumenta, učenike i studente, kao i za profesionalce kojima je potreban instrument koji je otporan na gotovo sve vremeneske uslove.

Testiramo Flight FFL-202 flautu

Flight Flaute

Flaute Flight su namenjene sviračima početnicima i preporučuje se za uzrast niže muzičke škole. Flight flaute odlikuju odlične performanse, visok kvalitet izrade, lep i fokusiran ton; i ujedno izuzetno povoljna cena.

Korpa0
Korpa je prazna
0