Pearl Quantz 505RE

Pearl Quantz 505RE flauta je početni model sa sistemom ovorenih klapni. Glava, usnik, telo, mehanizam i noga su od posrebreni.

Testiramo za vas – Pearl Quantz 505RE

Pearl Flaute – Japanska tradicija od 1946. godine

Pearl flaute
Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. U početku su proizvodili flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.
1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam, a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. Pearl 1985. godine otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Tajvanu. Ova fabrika otvorena je sa idejom distribucije instrumenata najfinije izrade i kvaliteta poput instrumenata japanske proizvodnje, ali po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman, kao i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničke i studentske modele

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

Još malo o Pearlu

  1. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam, a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. Pearl 1985. godine otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata najfinije izrade i kvaliteta poput japanske proizvodnje, ali po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman, kao i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničke i studentske modele..

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

Korpa0
Korpa je prazna
0