Trevor James Performer 33223 CD alt flauta

Trevor James Performer 33223 CD alt flauta je jedna od najprodavanijih i najpopularnijih alt flauta na tržištu. Ovaj fantastastični Performer instrument ima glavu koja daje veliki i bogat ton koji se veoma lako dobija zahvaljujući odličnom dizajnu usnika. Mehanizam je dizajniran tako da pruža udobnost prilikom sviranja i predstavlja vrhunac ergonomičnosti kada su u pitanju alt flaute. Trevor James Performer 33223 je posrebrena alt flauta sa srebrnim usnikom, zatvorenim klapnama i C nogom.

  • Performer CD je alt flauta koja dolazi sa pravom i zakrivljenom glavom. Zahvaljujući zakrivljenoj (U) glavi i najmlađi svirači mogu svirati alt flautu. Trevor james Performer 33223 CD predstavlja najbolji izbor za instrumentarijum muzičkih škola.
  • Trevor James Performer 33223 alt flaute sviraju flautisti svih sviračkih nivoa, kao i džez muzičari, hobisti i muzičari kojima flauta nije prvi instrument. TJ Performer su odličan izbor za sve ljubitelje alt flauta.

Posetite sajt proizvođača

Pogledajte i ostatak ponude Trevor James flauta

Šifra proizvoda: Performer33223CD Kategorija: Oznaka:
Trevor James flaute
  • Alt flauta za sve nivoe sviranja
  • Prava i zakrivljena glava
  • Posrebrena flauta
  • Usnik od sterling (.925) srebra
  • Ergonomičan mehanizam
  • C noga
  • Aksesoar: kutija za obe glave, futrola, krpice za unutrašnje i spoljašnje čišćenje,štapić za čišćenje

Brand

Trevor James

Trevor James je kompanija nastala krajem sedamdesetih godina u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. U samom startu, kompanija je počela sa izradom limenih duvačkih instrumenata za učeničke i studentske namene. Tokom godina su usavršavali i proširivali svoju proizvodnju tako da su Trevor James instrumenti danas poznati i priznati i među profesinalnim sviračima. U svojoj proizvodnji kombinuju tradicinalni način izrade instrumenata sa modernim tehnologijama i sirovinama koje su lako nabavljive. Ove flaute pre svega krasi pouzdanost, pristupačna cena i tonska raznovrsnost. Pored evropskog tržišta gde su ove flaute prisutne već decenijama, u Srbiji se sviraju u gotovo svim nižim muzičkim školama u varijantama sa sistemim zatvorenih i otvorenih klapni. 3005EW 5X 3005EW flauta sa zatvorenim klapnama je model koji je standard u svim nižim muzičkim školama.
Trevor James flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0