Sankyo CF301 RBE/HEAVY flauta

Garancija dve godine613,320.00 RSD

Sankyo CF301 RBE/HEAVY flauta sa otvorenim klapnama poseduje glavu i telo od sterling srebra, dok je mehanizam posrebren. Napredniji model za učenike srednje škole ili akademije. Flauta ima offset G postavku klapni, E mehanizam kao i B (H) nogu. Sankyo CF301 RBE/HEAVY poseduje deblji zid – 0.42 mm, u odnosu na „standardan“ model čiji je zid debljine 0.38 mm. Zahvaljujući sterling srebru pruža topao zvuk i široku paletu tonskih boja. Komplet sadrži drveni kofer, futrolu, štap za štimovanje i unutrašnje čišćenje, kao i krpe za spoljašnje i unutrašnje čišćenje.

Sankyo flutes je osnovana 1968. godine od strane tri majstora u izradi flauta – Kikuo Hikasure, Hideo Takei-a i Taichi Oki-a. Počeli su sa izradom flauta sa željom da ostanu dosledni svojoj filozofiji koja govori da kvalitetan zvuk proizvode samo ljudske ruke i precizna tehnika. Sankyo flutes i dalje nastavljaju sa proizvodnjom vrhunskih flauta koje se sviraju u mnogim orkestrima širom sveta.

Posetite sajt proizvođača

Pogledajte kompletnu ponudu Sankyo flauta

 

Šifra proizvoda: CF301RBEH Kategorija: Oznaka:
Sankyo

Sankyo CF301 RBE/HEAVY flauta

Ručna izrada
Glava i telo od sterling srebra
Posrebreni mehanizam
Otvorene klapne
Offset G postavka klapni
Splitovani E mehanizam
B (H) noga
Francuski sistem klapni
Jako udoban i precizan mehanizam
0.42 mm debljina zida (Heavy)
Isporučuje se sa tvrdim koferom i setom za čišćenje

Brand

Sankyo

Sankyo Opsesija zvukom je pokretačka sila koja stoji iza kompanije Sankyo. Od skromnih početaka tri čoveka Kikuo Hisakura, Hideo Takei i Taichi Oki su neumorno sledili svoju viziju ručne proizvodnje flauta; koja se ne svodi samo na process proizvodnje ili nauku, već podiže izradu flauta na nivo umetnosti. Cilj je bio da se stvori ton koji pleni i inspiriše. Kada su Hisakura, Takei i Oki 1968. godine osnovali kompaniju, bili su motivisani da iskažu svoju tehničku ekspertizu, i još važnije svoju umešnost. Oni su uložili u zajednički san i napravili prve flaute u garaži. Iako su osnivači neumorno radili da bi razvili kompaniju, nisu ni mogli da sanjaju da će Sankyo doživeti međunarodni uspeh kakav danas uživa. Ime Sankyo može da se podeli u dve japanske reči; SAN+KYO, SAN znači tri, a KYO može da se prevede kao zvuk. Tako da “tri zvuka” leže u osnovi kompanije i predstavljaju tri osnivača i njihovu potragu za esencijom muzike: nedokučivu vezu između majstora, muzičara i publike.
Sankyo
Korpa0
Korpa je prazna
0