Pearl TGZ-01 gaza za flautu

Na zalihama

700.00 RSD

Pearl TGZ-01 gaza je namenjena za unutrašnje čišćenje flaute. Gaza je neizostavni deo pribora svakog flautiste. Pearl TGZ-01 gaza se jednostavno obmota oko štapića i zatim se obrišu unutrašnjost glave, tela i noge flaute.
Kako bi flauta imala što duži vek, neophodno je redovno čistiti unutrašnjost flaute. Pearl TGZ-01 gaza se obavezno koristi nakon završetka sviranja, kao i nekoliko puta tokom višesatnog vežbanja.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu pribora i opreme za flaute!

Na zalihama

Šifra proizvoda: TGZ01 Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute

Materijal: Pamuk

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa1
Pearl FC-240 krpa za flautu
-
+
Ukupno bez dostave
1,500.00 RSD
Ukupno
1,500.00 RSD
1