Akcija!

Pearl Quantz PF765RBE flauta

Na zalihama

243,583.00 RSD

Pearl Quantz 765RBE flauta je flauta mašinske izrade, glava, usnik i telo od .925 srebra, dok je mehanizam posrebren. Sadrži sistem otvorenih klapni, E mehaniku, offset G postavku klapni i H (B) nogu. Instrument namenjen naprednijim učenicima i studentima. Pored flaute u kompletu se dobijaju krpa za srebro (spoljašnje čišćenje i održavanje), krpa za unutrašnje čišćenje, štap za unutrašnje čišćenje i komplet silikonskih čepova za otvorene klapne.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: 765RBE Kategorija:

Tuning: C
Material: Sterling silver head and body
Finish: Silver plated
Headpiece material: Sterling silver
Head: Straight headjoint
Lip plate material: Sterling silver
Lip plate: Oval
Body: Sterling silver
Keywork material: German silver, silver plated
Mechanics: Includes E mechanism
Keys: Ring and relief keys
Foot: H-Foot
Accessories: Case, bag, care products, cleaning rod

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pearl Quantz PF765RBE flauta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Korpa
    Korpa je prazna Vrati se u prodavnicu