Akcija!

Pearl Quantz 665RE-3SP flauta

Na zalihama

Garancija dve godine 186,435.00 RSD

Pearl Quantz F-665RE-3SP flauta je model namenjen naprednijim sviračima niže i srednje muzičke škole, ali i akademije.

  • Ovaj 665-3SP Quantz model je flauta iz limitirane Quantz  serije i pored standardne srebrne glave, dolazi sa usnikom od trokaratnog zlata. Kombinacija srebra i zlata flauti daje posebno topao i bogat ton što je čini izuzetno privlačnom za naprednije svirače i takmičare. Pearl Quantz F-665RE-3SP je flauta sa srebrnom glavom i zlatnim usnikom, posrebrenim telom i mehanizmom, otvorenim klapnama, E mehanikom i C nogom.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: RE6653SP Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
  • Flauta za naprednije svirače
  • Glava od sterling 925 srebra
  • Usnik 3K zlato
  • Telo i mehanizam posrebreni
  • Otvorene klapne
  • Offset G postavka mehanizma
  • E mehanika
  • C noga
  • Silikonski čepići

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0