Akcija!

Pearl Quantz F665RE-3SP flauta

Na zalihama

186,435.00 RSD

Pearl Quantz F665RE-3SP flauta sa otvorenim klapnama. Glava flaute od .925 srebra, usnik od 3K zlata, telo, noga i mehanizam su posrebreni. Napredniji model za učenike srednje škole ili akademije. Flauta ima offset G postavku klapni, E mehanizam i C nogu. Pearl Quantz F665RE-3SP flauta u kompletu sadrži drveni kofer, futrolu, štap za štimovanje i unutrašnje čišćenje, kao i krpe za spoljašnje i unutrašnje čišćenje. Silikonski čepovi su fabrički postavljeni na klapnama i po potrebi se mogu skidati.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: RE6653SP Kategorija: Oznaka:
 • Glava od 925 srebra
 • Usnik od 3K zlata
 • Posrebreni telo i meghanizam
 • Otvorene klapne
 • Offset G postavka klapni
 • Splitovani E mehanizam
 • Francuski sistem klapni
 • Jako udoban i precizan mehanizam
 • Isporučuje se sa tvrdim koferom i setom za čišćenje

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pearl Quantz F665RE-3SP flauta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Korpa
  Korpa je prazna Vrati se u prodavnicu