Akcija!

Pearl Quantz B665RE-958EB flauta

Na zalihama

Garancija dve godine Originalna cena je bila: 200,000.00 RSD.Trenutna cena je: 185,000.00 RSD.

Pearl Quantz B665RE-958EB je flauta iz specijalne, limitirane serije Pearl flauta za 2024. godinu. Prateći uspeh Quantz 665ESS modela, Pearl je za ovu godinu osmislio specijalnu seriju Quantz 665 flauta sa glavama od „Britannia“ .958 srebra. Pored glave koja je napravljena od .958 srebra, ova limitirana serija ima i otežanu krunicu koja, zajedno sa glavom od znatno jačeg srebra u odnosu na standardno .925 srebro, doprinosi znatno većem zvuku i bogatijem tonu.

 • Pearl Quantz B665RE-958EB flauta dolazi sa „Brezza“ modelom glave/usnika. Pearl „Brezza“ glavu odlikuju izuzetno rafiniran zvuk, veoma jasna artikulacija i punoća zvuka, kao i izbalansiran ton kroz sve registre.
 • Pearl Quantz B665RE-958EB flauta ima glavu od „Britannia“ .958 srebra, otežanu krunicu, otvorene klapne, E mehaniku, Offset G postavku mehanizma i C nogu, kao i specijalno izgravirano burence.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: B665RE958EB Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
 • Flauta za naprednije svirače
 • Srebrna glava od .958 Britannia srebra
 • Otežana krunica
 • Otvorene klapne
 • Offset G postavka mehanizma
 • E mehanika
 • C noga
 • Izgravirano burence
 • Silikonski čepići za klapne
 • Aksesoar: kutija, torba za flautu, štapić za čišćenje flaute, krpice za unutrašnje i spoljašanje čišćenje flaute

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0