Akcija!

Pearl Quantz 765RBE flauta

Garancija dve godine Originalna cena je bila: 354,000.00 RSD.Trenutna cena je: 295,000.00 RSD.

Pearl Quantz PF-765RBE flauta predstavlja vrhunac Quantz serije.

  • Pearl Quantz 765 flauta je namenjena naprednijim sviračima, studentima i svima koji žele da imaju kvalitetan srebrni instrument po izuzetno povoljnoj ceni. Model Quantz 765RBE je flauta sa srebrnom glavom, telom i nogom, dok je mehanizam posrebren. Flauta ima otvorene klapne, E mehaniku i H(B) nogu.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Šifra proizvoda: 765RBE Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
  • Flauta za naprednije svirače
  • Glava, telo i noga od sterling 925 srebra
  • Mehanizam posrebren
  • Otvorene klapne
  • Offset G postavka mehanizma
  • E mehanika
  • H noga
  • Silikonski čepići
  • Aksesoar: kutija, futrola, krpice za unutrašnje i spoljašnje čišćenje,štapić za čišćenje

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0