Pearl Quantz 665RBE-ESS flauta Limited Edition

Nema na zalihama

Garancija dve godine

Pearl Quantz 665RBE-ESS flauta Limited Edition je jedna od najpopularnijih flauta za srednjoškolce, studente, ali i profesionalce. Zbog odličnog odnosa kvaliteta i cene, kao i činjenice da je Quantz 665 među najprodavanijim flautama na tržištu, Pearl često nudi Quantz 665 flaute u limitiranim serijama koje svaki put donose nešto novo.

 • Limitirana serija flauta, Quantz 665 ESS, donosi delikatno gravirane klapne, kao i posebno osmišljen i graviran usnik. U skladu sa jedinstvenim dizajnom koji nam Quantz ESS serija donosi, Pearl je poseban akcenat stavio i na krunicu, koja je ovog puta teža (Heavy Crown) i zahvaljujući njoj, ton je malo tamniji i bogatiji. Pearl je za 665ESS odabrao sve popularniju „Brezza“ glavu od sterling (.925) srebra. Jednu od najmlađih glava u Pearl ponudi, srebrnu glavu „Brezza“, odlikuju jasna artikulacija, prefinjen i veoma pun ton.
 • Pearl Quantz 665RBE-ESS je flauta sa srebrnom glavom i izgraviranim usnikom, posrebrenim telom i graviranim klapnama, otvorenim klapnama, Offset G postavkom mehanizma, E mehanikom i H nogom.
 • Pearl Quantz 665 ESS modeli su nepogrešiv izbor za sve koji vole kvalitetnu flautu izuzetno posebnog dizajna po neverovatno pristupačnoj ceni. Pearl je i ovog puta prevazišao očekivanja tržišta ponudivši flautu koja sa odnosom kvaliteta, cene i estetetike, nema premca na flautističkom tržištu.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Šifra proizvoda: 665RBEESS Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
 • Flauta za naprednije svirače, srednjoškolce, studente i profesionalce
 • „Brezza“ glava od sterling (.925) srebra
 • Jedinstveno gravirani mehanizam i usnik
 • Posrebreno telo i mehanizam
 • Otvorene klapne
 • Offset G postavka mehanizma
 • E mehanika
 • H noga
 • Aksesoar: kutija, futrola, krpice za unutrašnje i spoljašnje čišćenje,štapić za čišćenje

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0