Akcija!

Pearl Quantz 525RBE flauta

Na zalihama

Garancija dve godine Original price was: 132,000.00 RSD.Current price is: 110,000.00 RSD.

Pearl Quantz PF-525RBE flauta je model namenjen učenicima niže muzičke škole, kao i sviračima amaterima i muzičarima kojima flauta nije prvi instrument.

  • Pearl flaute iz Quantz serije odlikuju odlične performanse, visok kvalitet izrade, lep i fokusiran ton i ujedno izuzetno povoljna cena. Quantz 525 serija  flauta je jedna od najzahvalnijih serija zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta sa velikim akcentom na srebrni usnik.  Pearl Quantz PF-525RBE je posrebrena flauta sa usnikom od sterling srebra, ima Offset G postavku mehanizma, otvorene klapne, E mehaniku i H nogu.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: 525RBE Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
  • Školska flauta
  • Posrebrena flauta
  • Usnik od sterling 925 srebra
  • Otvorene klapne
  • Offset G postavka mehanizma
  • E mehanika
  • H noga
  • Silikonski čepići za klapne
  • Aksesoar: kutija, futrola, krpice za unutrašnje i spoljašnje čišćenje,štapić za čišćenje

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0