Pearl PFB-305BE bas flauta

479,880.00 RSD

Pearl PFB-305 bas flaute su idealne za kamernu muziku, a posebno za sviranje u horu flauta.

  • Poput alt flauta, i Pearl bas flaute krasi bogat i raskošan ton. Pearl 305BE je posrebrena bas flauta sa čuvenim Pinless mehanizmom, zakrivljenom (U) glavom i B(H) nogom. Ima E mehanizam.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Šifra proizvoda: PFB305BE Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
  • Posrebrena Bas flauta
  • Zakrivljena (U) glava
  • E mehanizam
  • B(H)  noga
  • Aksesoar: kutija, futrola, aksesoari namenjeni za čišćenje bas flaute

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0