Akcija!

Pearl Elegante Primo EP925RBE flauta

Na zalihama

Garancija dve godine Originalna cena je bila: 517,882.00 RSD.Trenutna cena je: 435,000.00 RSD.

Pearl Elegante Primo EP925RBE flauta je najnoviji model flaute koji stiže iz Pearl radionice ručno pravljenih flauta u Japanu. Elegante Primo flauta je dizajnirana sa idejom da sviračima donese još elegantniji i prefinjeniji ton, širu dinamičku lepezu, kao i veliku preciznost u plasiranju tona i u artikulaciji. Ručno napravljena u Pearl radionici u Japanu, Elegante Primo flauta predstavlja apsolutni favorit na tržištu ručno rađenih profesionalnih flauta i dolazi po neverovatno pristupačnoj ceni. Kao i uvek, Pearl je odgovorio potrebama tržišta i predstavio nam flautu koja se jako dugo čekala.

 • Pearl Elegante Primo EP925RBE je flauta sa glavom, telom i nogom od sterling (.925) srebra. Poput svoje starije sestre, Pearl Elegante 795, i Elegante Primo ima posrebreni, Pinless i One-Piece Core-Bar, mehanizam. Elegante Primo EP925RBE je flauta sa otvorenim klapnama, E mehanikom, Offset G postavkom mehanizma i H nogom.
 • Elegante Primo EP925 flaute su dostupne sa Forte ili Vivace glavama. Vivace glava je kombinacija Forte i Vivo dizajna. Ima veliki, a opet svilen, baršunast ton, veliki dinamički opseg i široku lepezu tonskih boja. Vivace glava je idealna za kamerno muziciranje, orkestarko i solističko sviranje. Forte glava pruža veliku rezonantnost, kao i bogat i taman ton. Ujednačen dinamički i tonski opseg kroz sve registre je karakteristika Forte glave. Dizajnirana je za velike koncertne dvorane, orkestarsko i solističko sviranje.
 • Elegante Primo EP925 RBE je idealan izbor za naprednije svirače, studente i profesionalce. Odnosom kvaliteta i cene, Pearl je i sa ovim najnovijim modelom nadmašio sva očekivanja flautističke publike i tržišta.

Za više informacija posetite stranicu proizvođača.
Pogledajte kompletnu ponudu Pearl flauta!

Na zalihama

Šifra proizvoda: EP925RBE Kategorija: Oznaka:
Pearl Flaute
 • Profesionalna flauta
 • Ručno rađena flauta
 • Glava i telo od sterling (925.) srebra
 • Posrebreni mehanizam
 • Otvorene klapne
 • Offset G postavka mehanizma
 • E mehanika
 • H noga
 • Aksesoar: kutija, futrola, krpice za unutrašnje i spoljašnje čišćenje,štapić za čišćenje

Brand

Pearl Flutes

Pearl flaute Pearl Music Instruments je kompanija za proizvodnju muzičkih instrumenata osnovana 1946. godine u Tokiju (Japan) u vlasništvu Katsumi Ianagisave. Fabrika je poznata po proizvodnji flauta, bubnjeva i dodatne opreme. Fabrika je u početku proizvodila flaute do tada tradicinalne izrade, da bi 1968. godine odgovorili na rastuću potražnju za flautama najfinije izrade. U Čibi (Japan) otvoren je pogon za proizvodnju ručno pravljenih flauta visoke preciznosti po čemu Pearl flaute postaju prepoznatljive svuda u svetu.

1972. godine fabrika Pearl flauta prvi put predstavlja One Piece Core Bar mehanizam a ubrzo zatim i Pinless mehanizam. 1985. godine Pearl otvara prvi pogon za proizvodnju flauta na Taivanu. Ova fabrika otovrena je sa idejom distribucije instrumenata identičnog kvaliteta kao i Japanske proizvodnje po pristupačnijim cenama. Ovom prilikom proširen je i asortiman i ponuda modela flauta sa akcentom na učeničkim i studentskim modelima.

Fabrika Pearl flauta je od svog veoma skromnog početka posvećivala veoma veliku pažnju izuzetno preciznoj izradi koju su sačuvali kroz decenije sve do današnjih dana. Pearl fabrika je danas fabrika flauta svetskog renomea čiji se instrumenti sviraju od osnovnih škola do koncertnih dvorana, i prvi su izbor mnogih svetskih umetnika.

U ponudi Music Media Centra možete pronaći kompletan program Pearl flauta. Kompletna ponuda od Quantz, preko Dolce, Elegante i Cantabile serije, pa sve do Handmade modela. Alt, bass, kontrabass i piccolo modeli po najpovoljnijim cenama na Balkanu!

Pearl Flaute
Korpa0
Korpa je prazna
0