O NAMA

Ukratko o nama: Još od 2007. g. Music Media Centar D.O.O. snabdeva na stotine muzičara amatera, polaznike škole flaute i profesionalne muzičare. Snabevamo i gotovo sve muzičke škole u Srbiji, akademije, vojne orkestre. Ali i Beogradsku filharmoniju, Narodno pozorište i mnoge druge kulturne ustanove. Za kratko vreme smo se izdvojili kao kuća posvećena Flautama kao instrumentu i dešavanjima oko nje.

U sklopu našeg poslovanja sa muzičkim instrumentima i opremom, Flauta zauzima posebno mesto. To pokazuje i ovaj naš novi sajt www.flaute.rs. On je u potpunosti posvećem Flautama i i zbivanjima oko njih.

U proteklih 8 godina aktivno smo i sa velikim zadovoljstvom učestvovali na svakom Flauta festu koji se održavao u Beogradu na Kolarcu, i to kao izlagači. U svakoj prilici izlagali smo veliki broj flauta svih vodećih svetskih proizvodjača. Izmedju njih posebno izdvajamo Muramatsu, Miyazawa, Pearl, Yamaha, Azumi, Burkart, TrevorJames.

Želimo da se pohvalimo da već nekoliko godina uzastopno organizujemo Flauta dan. Ova manifestacija se odvija u našim prostorjama u centru Beograda. Gosti su vodeći flautisti u Srbiji. Tu izlažemo flaute: školske, profesionalne, atl, bas, piccolo. Takodje i veliki broj glava za flaute od renomiranih proizvodjača.

O nama govori i to da smo u sklopu Flauta dana radili besplatne servise i popravke ovih instrumenata koji su donošeni na taj dan.

Servis Flauta je moguć i danas u redovnom poslovanju Music Media Centra. I to za sve flaute koje su kupljene kod nas, a još su u garantnom roku. Isto važi i za flaute van garancije. Servisiramo i sve flaute koje nisu kupljene kod nas.

Kada govorimo o nama, naglašavamo da ćete preko našeg novog sajta www.flaute.rs biti u mogućnosti da pratite sva takmičenja flautista u Srbiji i regionu. Takodje ste u mogućnosti da oglasite vašu flautu koju želite da prodate preko našeg sajta www.polovniinstrumenti.com besplatno i na jednom mestu.

o nama

Korpa0
Korpa je prazna
0