Korpa:

0 stavka(i) - 0,00 din.
Vaša korpa je prazna

0

O nama

Jos od 2007 g. Music Media Centar doo snabdeva na stotine muzicara , novih polaznika skole flaute, kao i profesionalne muzicare .Snabevamo gotovo sve muzicke skole u Srbiji , akademije , vojne orkestre ,Beogradsku filharmoniju , Narodno pozoriste kao i mnoge kulturne ustanove . Za kratko vreme smo se izdvojili kao kuca koja je posvecena Flautama kao instrumentu kao i desavanjima oko Flaute .

U sklopu naseg poslovanja Flauta zauzima posebno mesto , a to pokazuje i ovaj nas novi sajt www.flaute.rs koji je posvecem samo Flautama , kao i informacijama koje su vezane za flaute .

U proteklih 8 godina aktivno smo ucestvovali na svakom Flauta festu koji se odrzavao u Beogradu na Kolarcu kao izlagaci. Izlagali smo veliki broj flauta svih vodecih svetskih proizvodjaca kao sto su Muramatsu, Miyazawa, Pearl , Yamaha , Azumi ,Burkart,TrevorJames .

Nekoliko godina uzastopno organizujemo Flauta dan u nasim prostorjama u centru Beograda sa vodecim flautistima u Srbiji, gde izlazemo flaute: skolske , profesionalne , atl , bas , piccolo.

Takodje i veliki broj glava za flaute od renomiranih proizvodjaca .U sklopu Flauta dana radili smo besplatne servise i popravke flauta koje su donesene na taj dan.

Servis Flauta je moguc i danas u redovnom poslovanju Music Media Centra za sve flaute koje su kupljene kod nas a još su u garantnom roku kao I za flaute van garancije .

Servisiramo i sve flaute takodje koje nisu kupljene kod nas .

Preko naseg novog sajta www.flaute.rs bicete u mogucnosti da pratite sva takmicenja flautista u Srbiji , kao i u regionu. U mogucnosti ste da oglasite vasu flautu koju zelite da prodate preko naseg sajta www.polovniinstrumenti.com potpuno besplatno i na jednom mestu .